Φιλοσοφία

NΕCTA, Ο HΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η παροχή καινοτόμων μηχανών αυτόματης πώλησης (Vending Machines) και λύσεων για τη κάλυψη όλων των αναγκών της αγοράς στον τομέα του Vending, όπως Ζεστά και Κρύα Ροφήματα, Snacks & τυποποιημένα προϊόντα, Αναψυκτικά και νερά (Cans & Bottles) και Ηο.Re.Ca.: αυτή είναι η αποστολή της Necta, ένα δυναμικό brand της N & W Global Vending.

Για να υποστηρίξει την αδιαμφισβήτητη τεχνολογικά ηγετική της θέση, το group διαθέτει 3 εγκαταστάσεις παραγωγής (2 στο Βergamo της Ιταλίας και 1 στη Δανία) και 4 κέντρα έρευνας & ανάπτυξης στην Ευρώπη, που δίνουν την δυνατότητα για άμεση και υψηλού επιπέδου ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, σχετικά με τις εξειδικευμένες ανάγκες μιας δυναμικής και πολύ ανταγωνιστικής αγοράς.

Αυτή η ηγετική θέση επιτεύχθηκε και εδραιώθηκε χάρη στην ειδική τεχνογνωσία που αποκτήθηκε ύστερα από πολλά έτη σχεδιασμού και βιομηχανικής πείρας, μαζί με μια αδιαμφισβήτητη κλίση για καινοτομία. Ο σχεδιασμός που εφαρμόστηκε στην παραγωγή και το marketing των μηχανών αυτόματης πώλησης (vending machines) μαζί με τις πρόσθετες εξειδικευμένες υπηρεσίες για την διαχείριση πώλησης (Vending management) ενίσχυσαν αυτή τη δυναμική πορεία.

 

ΠΕΛΑΤΕΣ, ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Η φιλοσοφία Necta στηρίχθηκε πάνω σε μερικές θεμελιώδεις αρχές:

Σταθερή και αδιάκοπη επένδυση στη καινοτόμα τεχνολογία και αποφασιστικότητα να προβλεφθούν οι ανάγκες των πελατών. Η Necta προσφέρει μια εξαιρετικά ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, που έχουν την δυνατότητα (χωρητικότητα και μέγεθος), όπως επίσης και την τεχνολογία για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Έρευνα και υψηλής ποιότητας πρότυπα (standards), όπως επίσης και αμέριστο ενδιαφέρον για τα ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Exclusive Sales Organisation (E.S.O.): ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ.

Η Necta παραμένει κοντά στους πελάτες της με ιδέες και προϊόντα, όπως επίσης και με μια pre & after – sales υποστήριξη μοναδική στην αγορά. Για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της και να στηρίξει την αξιοποίηση των προγραμμάτων τους, η E.S.O. έχει εφαρμόσει μια πλήρη σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών, που βοηθούν στην προσαρμογή της δραστηριότητας των πελατών της στη κάλυψη αναγκών της τοπικής επιχειρησιακής ανάπτυξης.

Η E.S.O. υποστηρίζει ένα πρόγραμμα στήριξης και εκπαίδευσης, για το συγκεκριμένο σκοπό με οικονομικές προτάσεις και μια ευέλικτη υπηρεσία ανταλλακτικών, που μαζί αποτελούν το πλήρες πακέτο το οποίο η E.S.O. ενσαρκώνει με υψηλό επαγγελματισμό και αξιοπιστία.